Popis
Použité druhy oliv: Arbequina, Arbosana, Frantoio, Picual e Cobrançosa.
Acidita (kyselost): <04%
Použití: na grilovaná masa a ryby
Země původu: Portugalsko
Výběrová kvalita extra panenského olivového oleje lisovaného za studena z oblasti Alentejo (Portugalsko) s maximálním stupněm acidity 0,4% zaručuje vysokou kvalitu tohoto oleje.
Tento extra panenský olivový olej je komplexní, svěží, harmonický, středně ovocný se zelenými a zralými olivami, se zřetelnými tóny zeleného olivového listu, zelené banánové kůry, artyčoku a bazalky, jemný až středně hořký a pikantní, s dochutí sušeného skořápkovitého ovoce, jmenovitě mandle a kešu.
Náš tip: Tento olej je perfektní volbou pro ty, kdo nevaří bez svého věrného spojence. Pokrmy získají odlišnou a unikátní chuť.
Přednosti olivových olejů Olivais do Sul:
Olivais do Sul, jsou prémiové extra panenské olivové oleje pocházející z Portugalska. Tyto oleje jsou získané výhradně pěstováním oliv z vlastních olivových hájů v jižním Portugalsku, oblasti Alentejo, která je proslulá produkcí excelentního olivového oleje a není zasažena průmyslem. Všechny tyto oleje jsou lisované za studena pouze mechanickými postupy z prvního lisu. Jedná se o oleje vysoké kvality, neboť společnost Olivais do Sul olivové háje vlastní a tak si pěstování, sklizeň, lisování, stáčení, balení a prodej zajišťuje sama na rozdíl od řady jiných výrobců, kteří musí olivy vykupovat a sami zajišťují pouze lisování a komercializaci. Společnost dodržuje všechny zásady ochrany životního prostředí. Dále je držitelem certifikátů ISO 22.000, ISO 14.001 a IFS Je držitelem spousty ocenění za své produkty.
Hmotnost | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.